Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر نقدی، رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در این کنگره با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری هر چه بهتر این کنگره دو سالانه توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: امسال چهار جایزه ویژه در این کنگره اعطا خواهد شد که 2 سکه از جانب مرحوم دکتر گیتی به محققان برتر دارای کمتر از 35 سال سن شرکت‌کننده در کنگره اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: جایزه دکتر معتمدی، استاد فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی به 2 نفر از محققان برتر بالای 35 سال سن این کنگره، جایزه دکتر سندگل توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دانشجویان شرکت کننده و برتر و جایزه دکتر محمودیان شامل 2 سکه بهار آزادی به محققان برتر تعلق می‌گیرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشرفت‌های انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران، گفت: خوشبختانه مجله تحقیقاتی این انجمن هم اکنون به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ می‌شود.

دکتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و رئیس بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در این مراسم گفت: بسیار خوشحالیم که در استان سیستان و بلوچستان میزبان حامیان سلامت هستیم.

وی ادامه داد: این استان پس از اجرای طرح تحول نظام سلامت در زمینه تامین زیرساخت‌ها ارتقاء یافت و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شاهد اقداماتی مانند راه‌اندازی بخش رادیوتراپی و تکمیل چرخه درمان سرطان، راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری، راه‌اندازی واحدهای تشخیص و درمان سرطان، راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه، راه‌اندازی بلوک‌های زایمانی، راه‌اندازی اورژانس‌های بیمارستانی بودیم که به جرات می‌توان گفت این اقدامات توانست دسترسی مردم را به خدمات نظام سلامت افزایش دهد.

میری همچنین به برخی از اقدامات نظام سلامت در کاهش بار ابتلا به بیماری‌ها، ارتقای شاخص‌های سلامت در استان اشاره کرد و گفت: به اعتقاد من مهمترین ظرفیت نیروی انسانی است و خوشبختانه در استان سیستان و بلوچستان در حال حاضر 105 هزار نفر دانشجو و 50 دانشگاه وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: همچنین دانشجویان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در زمینه تولید علم خوش درخشیده‌اند، به گونه‌ای که این دانشگاه توانست بر اساس نظام رتبه‌بندی ESI رتبه دوازدهم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کند.

دکتر غزنوی، دبیر کنگره نیز با اشاره به پیشینه تاریخی استان و تولید اولین چشم مصنوعی و اولین جراحی چشم و اولین انیمیشن تاریخ بشر در شهر سوخته، گفت: امکان زیادی برای بازدید از مکان‌های تاریخی و گردشگری در استان وجود دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، افزود: 800 مقاله در این کنگره پذیرفته شده که 130 مقاله به صورت سخنرانی و بقیه به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

دومین کنگره بین‌المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران تا 29 بهمن ماه در یک سالن اصلی و 3 سالن فرعی در چابهار ادامه خواهد داشت.

منبع:ایسنا

204

دومین کنگره بین‌المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رئیس انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران نقدی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۳۱۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، نفیسه حسینی یکتا گفت: برگزاری این کنگره می‌تواند نقش معرفی طب ایرانی به نظام سلامت را داشته باشد و جایگاه آن را ارتقا دهد.

وی با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این کنگره ایجاد فضا برای تبادل نظر میان متخصصان این رشته است، ادامه داد: این کنگره که قرار است از نهم تا یازدهم خرداد ماه برگزار شود می‌تواند بستر مناسبی برای ایجاد تبادل یافته‌های علمی میان متخصصان، اساتید و صاحب نظران این رشته باشد و حضور کارشناسان این رشته در این کنگره می‌تواند بار علمی آن را بالا ببرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، بر این باور است که طب ایرانی ظرفیت بالایی برای حوزه بهداشت و درمان دارد و می‌تواند در حوزه پیشگیری و درمان بسیار چاره ساز باشد و برگزاری این کنگره می‌تواند اثرات مثبتی در شناساندن این طب به مردم و جامعه بهداشت و درمان کشور داشته باشد.

وی به این موضوع اشاره می‌کند که طب ایرانی ظرفیت‌های بالایی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد و با حمایت‌های بیشتر، قطعاً شاهد موفقیت‌های بیشتری در این عرصه خواهیم بود.

حسینی یکتا بر این باور است که توسعه آموزش و پژوهش طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه مند موجب می‌شود که امکان سو استفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی لازم نیز برای انجام تحقیقات اساسی در این مسیر پرورش یابند.

وی به محورهای اصلی این کنگره اشاره کرده و توضیح داد: پزشکی مبتنی بر سبک زندگی، طب پیشگیری و فرد محور، غذا، تغذیه، غذاداروها و آشپزی طبی، فرآورده‌های سنتی، گیاهی و طبیعی، ماساژ و تکنیک‌های دستی، هوش مصنوعی و توسعه طب ایرانی، پزشکی سامانه‌ها و پزشکی یکپارچه از مواردی است که در این کنگره مطرح می‌شود.

حسینی یکتا گفت: حضور در این کنگره امتیاز بازآموزی دارد علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کنگره می‌توانند به وب سایت itmcongress.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6099122 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتشار بیانیه توسط شرکت‌کنندگان در کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ایران  
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای بیانیه دادند
  • حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی/ دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه ایران تجمع می‌کنند
  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۰ و ۱۱ خردادماه برگزار می شود
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال